Gemakkelijk ophangen met magneten

Magnetisch Ophangsysteem voor Kunst en Foto's

Het ophangen van kunstwerken, foto's of schilderijen kan soms een uitdaging zijn, vooral als je niet permanent in muren wilt boren. Gelukkig biedt Vadia Lijsten een elegant en praktisch alternatief: magnetische ophangsystemen.

Met deze innovatieve oplossing kun je je kunstwerken en foto's gemakkelijk ophangen en weer verwijderen zonder schade aan je muren. Onze magnetische ophangsystemen zijn afkomstig van STAS, een toonaangevende naam in de branche.

Magnetische Haak Ophangsysteem

Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om schilderijen of lijsten aan de muur te bevestigen zonder sporen achter te laten, dan is het magnetische haak ophangsysteem een perfecte keuze. Deze magnetische haken bieden niet alleen een stevige grip op je kunstwerken, maar laten ook geen lelijke gaten of beschadigingen achter.

Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen.

Bij Vadia Lijsten bieden we verschillende opties voor magnetische haken, afgestemd op verschillende draagkrachten en behoeften:

Magneetstrip Ophangsysteem

Als je een schilderij of lijst wilt ophangen op een metalen ondergrond, dan is het magneetstrip ophangsysteem een handige oplossing. Deze magneetstrips kunnen eenvoudig aan de lijst worden bevestigd en zorgen voor een veilige en stabiele bevestiging op metalen oppervlakken. Bij Vadia Lijsten bieden we twee formaten magneetstrips om aan je specifieke behoeften te voldoen:

Meer ophangsystemen?

Met een schilderij ophangsysteem van STAS hangt u uw schilderijen elegant, flexibel en gemakkelijk op. Ontdek onze complete STAS collectie voor nog meer mogelijkheden.