Hang uw kunstwerk eenvoudig op
Wij hebben een breed assortiment een ophangsystemen

STAS ophangsysteem

Vadia is dé groothandel in lijsten voor de vakhandel! Als u op zoek bent naar veelzijdige ophangsystemen, dan bent u bij on aan het juiste adres. Met STAS ophangsysteem hangt u kunstwerken, schilderen, fotolijsten en meer eenvoudig op. Daarnaast staat STAS ook bekend om hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vadia biedt de perfecte oplossing voor al uw ophangbehoeften. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie ophangsystemen van het gerenommeerde merk STAS. Hang eenvoudig schilderen en lijsten op zonder gaten in de muur te boren. Lees snel verder voor meer informatie.

Waarom kiezen voor STAS ophangsystemen?

STAS is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatieve ophangsystemen. STAS heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Hierdoor heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als marktleider in ophangsystemen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor STAS ophangsystemen:

  • Duurzaamheid: STAS ophangsystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast zijn ze perfect voor uw kunstwerken en fotolijsten. De systemen zijn namelijk duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen slijtage en corrosie.
  • Veelzijdigheid: STAS ophangsystemen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Bijvoorbeeld in galeries, musea en andere commerciële ruimtes.
  • Eenvoudige installatie: STAS ophangsystemen zijn eenvoudig te installeren, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw muren of plafonds. Met de bijgeleverde materialen en duidelijke instructies kunt u snel en gemakkelijk uw ophangsysteem installeren. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw schilderij ophangen zonder te boren. 

Installatie railsysteem

Het railsysteem dient, eenmalig, gemonteerd te worden aan uw wand of plafond. Hang uw lijsten eenvoudig op aan dit railsysteem, zonder gereedschap, schroeven of spijkers nodig te hebben. De STAS ophangrails is te monteren aan elke type wand of plafond. Het toevoegen, verplaatsen of vervangen van schilderijen en lijsten is kinderspel dankzij de bijbehorende ophanghaken en koorden.

Stas beidt verschillende mogelijkheden en varianten als het gaat om opgangrails

  • STAS Minirail 
  • STAS Cliprail pro
  • STAS Multirail 
  • STAS Cliprail max

Verlicht uw schilderij

Het multirail systeem biedt niet alleen de mogelijkheid om decoratieve stukken op te hangen. Het biedt ook de perfecte mogelijkheid voor het verlichten van de schilderijen. 

STAS biedt verschillende types armaturen aan in verschillende lengtes. Alle armaturen beschikken over een flexibel of scharnierend gedeelte. Hiermee is het mogelijk om kleine aanpassingen te verrichten aan de richting van de lichtbron.

Houdt bij het selecteren van een armatuur rekening met de grootte van het kunstwerk. Hoe groter de lijst, des te groter de afstand moet zijn tussen de wand en het lampje. Het advies is om een armatuur van 70cm te gebruiken voor muren van 270 cm of hoger.

Ontdek al onze ophangsystemen

Naast de systemen van STAS bieden wij nog veel meer systemen aan. Echter zijn, zoals eerder is beschreven, de STAS schilderij ophangsystemen in iedere situatie toe te passen. Neem contact met ons op indien u vragen heeft over welke systemen u nodig heeft. Dankzij jarenlange ervaring kan het Vadia team u altijd voorzien van passend advies!

Bekijk al onze ophangsystemen Neem contact op