Hang uw kunstwerk eenvoudig op
Wij hebben een breed assortiment een ophangsystemen

STAS ophangsysteem

Bent u een kunstliefhebber of vakhandelaar op zoek naar een veelzijdig en betrouwbaar ophangsysteem? Zoek niet verder! Bij Vadia, dé groothandel in lijsten voor de vakhandel, vindt u de hoogwaardige STAS ophangsystemen.

Deze systemen maken het eenvoudig om kunstwerken, schilderijen, fotolijsten en meer op te hangen zonder gedoe. Laten we eens dieper ingaan op wat STAS ophangsystemen zo bijzonder maakt.

Bekijk al onze ophangsystemen Neem contact op

Waarom kiezen voor STAS ophangsystemen?

STAS is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatieve ophangsystemen. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft STAS een sterke reputatie opgebouwd als marktleider. Hier zijn enkele redenen waarom u voor STAS zou moeten kiezen:

Duurzaamheid

STAS ophangsystemen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan. Duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen slijtage en corrosie. Dit is perfect voor al uw kostbare kunstwerken of fotolijsten.

Veelzijdigheid

De ophangsystemen van STAS zijn geschikt voor diverse toepassingen, zowel voor thuis als professioneel gebruik. Denk hierbij aan galeries, musea en andere commerciële ruimtes. Of u nu een enkel schilderij of een hele tentoonstelling wilt ophangen, STAS biedt de oplossing.

Eenvoudige Installatie

Een van de grootste voordelen van STAS ophangsystemen is de eenvoudige installatie. U heeft geen ingrijpende aanpassingen aan uw muren of plafonds nodig.

Met de bijgeleverde materialen en duidelijke instructies kunt u snel en gemakkelijk uw ophangsysteem installeren. Dit kan allemaal gedaan worden zonder te boren! Zo kunt u uw schilderij ophangen zonder uw muren te beschadigen.

Installatie railsysteem

Het railsysteem dient, eenmalig, gemonteerd te worden aan uw wand of plafond. Hang uw lijsten eenvoudig op aan dit railsysteem, zonder gereedschap, schroeven of spijkers nodig te hebben. De STAS ophangrails is te monteren aan elke type wand of plafond. Het toevoegen, verplaatsen of vervangen van schilderijen en lijsten is kinderspel dankzij de bijbehorende ophanghaken en koorden.

Stas beidt verschillende mogelijkheden en varianten als het gaat om opgangrails

  • STAS Minirail: Dit is een van de meest discrete railsystemen, perfect voor een subtiele ophanging.
  • STAS Cliprail pro: Een robuust systeem dat ideaal is voor zwaardere lijsten.
  • STAS Multirail: Dit systeem biedt niet alleen ophangmogelijkheden maar ook verlichting voor uw kunstwerken. 
  • STAS Cliprail max: Geschikt voor professioneel gebruik met extra draagkracht.

Verlicht uw schilderij

Het STAS Multirail systeem biedt de unieke mogelijkheid om uw kunstwerken te verlichten. Dit systeem beschikt over verschillende types armaturen in diverse lengtes. Allemaal hebben ze een flexibel of scharnierend gedeelte voor kleine aanpassingen aan de lichtbron.

Houd bij het kiezen van een armatuur rekening met de grootte van uw kunstwerk. Voor muren van 270 cm of hoger is bijvoorbeeld een armatuur van 70 cm aanbevolen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en veelzijdige oplossing voor het ophangen van uw kunstwerken. Dan zijn STAS ophangsystemen van Vadia de perfecte keuze. Met eenvoudige installatie en verschillende opties, vindt u gegarandeerd het systeem dat aan al uw behoeften voldoet. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de mogelijkheden!

Ontdek al onze ophangsystemen

Naast STAS bieden wij diverse andere ophangsystemen aan. De STAS systemen zijn echter geschikt voor elke situatie. Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring geeft het Vadia team u altijd passend advies!

Bekijk al onze ophangsystemen Neem contact op