Lijst op Maat: De Perfecte Omlijsting voor Lijstenmakers

Een lijstenmaker weet als geen ander dat het omlijsten van kunst een kunst op zich is. Een standaardlijst volstaat vaak niet om de pracht en praal van een kunstwerk volledig tot zijn recht te laten komen. Daarom biedt Vadia, als toonaangevende leverancier voor lijstenmakers, lijsten op maat aan die aan al uw specifieke eisen voldoen.

Bekijk al onze lijsten

Op Maat Gemaakt bij Vadia 

Vadia Lijsten is trots op haar rijke geschiedenis van vakmanschap en de onbetwiste kwaliteit van onze lijsten op maat. Hier is waarom wij uw partner zijn:

  • Decennialange ervaring: Met tientallen jaren ervaring begrijpen wij het ambacht van lijsten maken tot in de kleinste details. Ons team van vakexperts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden.
  • Ruime keuze: Ons uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan frames, passe-partouts en glasopties. Hierdoor kunt u precies de materialen kiezen die bij uw vakmanschap passen.
  • Maatwerk in de echte zin: We begrijpen dat geen enkele lijst hetzelfde is. Daarom bieden wij volledig maatwerk, zodat u er zeker van kunt zijn dat de lijst perfect gebruikt kan worden bij het inlijsten van kunst.
  • Onovertroffen kwaliteit: Bij Vadia streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit. Al onze lijsten worden met zorg en precisie vervaardigd om ervoor te zorgen dat ze aan uw hoge standaarden voldoen.

Waarom Lijsten op Maat?

Er zijn verschillende redenen waarom maatwerk een belangrijke factor is als het gaat om het inijsten van kunst

  1. Unieke presentatie: Ieder kunstwerk is uniek, en verdient een unieke presentatie. Standaardlijsten kunnen zelden dezelfde allure bieden als een op maat gemaakte omlijsting die het kunstwerk accentueert.
  2. Optimale bescherming: Kunstwerken zijn kwetsbaar voor verschillende elementen, zoals stof en UV-straling. Met een schilderij lijst op maat kunnen we de juiste materialen selecteren om uw kunstwerken optimaal te beschermen.
  3. Creatieve vrijheid: Vadia begrijpt dat elke lijstenmaker zijn eigen visie heeft. Met onze lijsten op maat kunt u experimenteren met verschillende stijlen, kleuren en materialen om een omlijsting te creëren die naadloos aansluit bij uw vakmanschap.

Ons assortiment omvat onder andere een verscheidenheid aan glasopties, van standaardglas tot hoogwaardig museumglas met UV-bescherming. Met maatwerkopties voor glas kunt u de perfecte bescherming bieden voor elk type kunstwerk.

Naast glas bieden we bij Vadia ook passe partoutkarton op maat in verschilende kleuren en diktes. Een passe-partout voegt niet alleen een decoratief element toe aan een lijst, maar dient ook om het kunstwerk te beschermen en te accentueren. Met maatwerk bij Vadia tilt u de presentatie van het ingelijste werk naar een hoger niveau.

Vakmanschap en Kwaliteit staan Voorop

Wij begrijpen dat vakmanschap en de hoogste kwaliteit van essentieel belang zijn bij op maat gemaakte lijsten. Onze materialen worden met uiterste zorg geselecteerd en voldoen aan de strengste normen. U kunt altijd rekenen op duurzaamheid en een verfijnde afwerking bij elke lijst die we leveren. Onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke lijstenmaker. Met precisie en oog voor detail zorgen we ervoor dat uw creaties tot hun volle recht komen.

Lijst met Passe-Partout op Maat

Een passe-partout voegt diepte en focus toe aan uw kunstwerk. Bij Vadia kunnen wij een passe-partout op maat maken in de kleur en stijl die past bij de uitstraling die u voor ogen hebt. Het beschermt uw kunstwerk tegen direct contact met het glas en geeft de omlijsting een extra dimensie.

Word Dealer bij Vadia

Bent u een professionele lijstenmaker en wilt u profiteren van ons uitgebreide assortiment op maat gemaakte lijsten? Registreer u vandaag nog als dealer bij Vadia Lijsten en ontdek de voordelen van samenwerken met een gerenommeerde groothandel.

Registreren Inloggen als dealer