Kunst inlijsten

Bent u een gepassioneerde lijstenmaker op zoek naar inspiratie om kunstwerken op meesterlijke wijze in te lijsten? Dan bent u bij Vadia aan het juiste adres. Als groothandel in lijsten voor de vakhandel bieden wij u een schat aan mogelijkheden om uw kunstwerken tot leven te brengen.

Vadia heeft een rijke geschiedenis van meer dan 120 jaar in de lijstenindustrie. Al die tijd hebben wij lijstenmakers voorzien van hoogwaardige materialen en deskundig advies. Wij begrijpen de kunst van het inlijsten als geen ander en delen graag onze kennis met u.
 

Een Breed Assortiment voor u als Lijstenmaker

Ons assortiment is speciaal samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek onze:

Houten Profielen

Bij Vadia bieden we een uitgebreid assortiment houten profiellijsten voor verschillende toepassingen:

  • Houten schilderij lijst profielen: Perfect voor kunstenaars en kunstliefhebbers, verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder klassiek, modern en eigentijds.
  • Decoratieve houten omlijstingen: Voeg stijl toe aan uw interieur met barok, rococo, en art deco stijlen.
  • Houten lijstwerk op maat: Maatwerkopties voor unieke kunstwerken en decoratieve projecten.

Bekijk alle houten profielen

Aluminium profielen

Aluminium profielen vormen een onmisbaar element in de wereld van lijstenmakerijen en worden frequent ingezet bij het creëren van lijsten. De verscheidenheid aan profielen en de uitgebreide keuze aan kleuren bieden schier oneindige mogelijkheden. Aluminium lijsten bieden talloze voordelen ten opzichte van hun houten tegenhangers en voegen een hedendaagse uitstraling toe aan uw ingelijste kunstwerken.

Bekijk alle aluminium profielen

Wissellijsten

Wanneer men een wissellijst ziet, wordt vaak meteen duidelijk hoe deze functioneert. Een wissellijst bestaat uit vier profielen die op maat kunnen worden gemaakt. De achtergrond van de lijst wordt vastgezet met kleine klemmetjes. Deze klemmetjes kunnen worden losgemaakt, waardoor men een foto achter het glas van de lijst kan plaatsen. Vervolgens wordt de achtergrond weer op de lijst geplaatst, worden de klemmetjes gesloten, en blijft de foto stevig op zijn plaats zitten in de lijst. Deze eenvoudige methode maakt het gemakkelijk om van foto of prent te wisselen, en daarom wordt het ook wel een wissellijst genoemd.

Bekijk alle wissellijsten

Onze Experts Staan voor u Klaar

Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar de perfecte omlijsting. Maak een afspraak met een van onze experts, zoals Bastiaan Koolwijk, Dieks Potuyt en Daniël Verzijl. Met jarenlange ervaring kunnen zij u alles vertellen over lijsten en toebehoren en u adviseren over de mogelijkheden die Vadia biedt.

Bezoek Onze Showroom in Lekkerkerk

Wilt u ons assortiment van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom van 150 m2 in Lekkerkerk. Hier kunt u onze lijsten en materialen persoonlijk ervaren, en ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contacteer Ons Voor Inspiratie en Advies

Bij Vadia begrijpen we de passie en toewijding die nodig zijn om kunstwerken op meesterlijke wijze in te lijsten. Ons doel is om u te voorzien van hoogwaardige materialen en deskundig advies, zodat u uw klanten kunt imponeren met prachtige inlijstingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kunst van het inlijsten bij Vadia. Samen maken we uw kunstwerken nog indrukwekkender.

Registreren Inloggen om te bestellen