Dé partner van iedere lijstenmaker

Vadia is meer dan alleen een leverancier. Het is een partner voor iedere lijstenmaker, een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en expertise. Met een uitgebreid assortiment aan lijsten en bijbehorende materialen, biedt Vadia een ongeëvenaarde keuze aan mogelijkheden voor elke vakman.

Bekijk de collectie houten profielen

 

Kwaliteit als handelsmerk

Wat Vadia onderscheidt, is de toewijding aan kwaliteit op ieder vlak. Elk frame, hoek en afwerking wordt met de grootste zorg vervaardigd. Het resultaat is een product dat niet alleen heel lang meegaat, maar ook een waardevol accent toevoegt aan hetgeen dat wordt omlijst.

 

Maatwerk voor de veeleisende vakman

Elke lijstenmaker heeft unieke behoeften en bij Vadia wordt aan elke wens voldaan. Vadia begrijpt dit als geen ander en biedt een scala aan maatwerkmogelijkheden: 

  • Specifieke afmetingen
  • Bijzondere afwerkingen
  • Aangepaste profielen

Vadia de partner voor iedere lijstenmaker

 

Duurzaamheid in elk detail

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is Vadia een pionier op dit gebied. Door gebruik te maken van verantwoorde materialen en productieprocessen, draagt Vadia bij aan een groenere toekomst voor de branche.

 

De kracht van Vadia voor u al lijstenmaker

De lijstenmakerij branche draait om vakmanschap en precisie. Hierbij telt elk detail en iedere keuze. Met Vadia als partner heeft u als lijstenmakerij vakman een ongeëvenaarde troef in handen. De combinatie van traditie, kwaliteit en maatwerk maakt van Vadia dé autoriteit in de wereld van lijsten. Ontdek bijvoorbeeld de voordelen van onze houten frames voor uw lijstenmakerij.

 

Kies voor Vadia

Vadia is niet zomaar een groothandel, het is een toegewijde partner voor lijstenmakers. Met een rijke geschiedenis van 120 jaar, een focus op kwaliteit en een aanbod van maatwerk opties, staat Vadia bovenaan de lijst in de wereld van lijstenmakers. Kiest u voor Vadia, dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid in elk detail.

Afspraak maken