Breed assortiment baklijsten
Ook de specialist voor op maat gemaakte baklijsten

Baklijsten op maat

Baklijsten op maat zijn speciaal ontworpen en vervaardigde frames of lijsten die specifiek zijn afgestemd op de afmetingen van een bepaald object zoals een afbeelding, schilderij of ander kunstwerk. In plaats van te werken met standaardmaten, kunt u als professionele lijstenmakerij baklijsten bestellen op basis van de exacte afmetingen van het object. Op maat gemaakte baklijsten worden vaak gebruikt in professionele instellingen zoals musea, galeries en andere instellingen waar precisie en unieke presentatie van objecten van groot belang zijn.

Alle baklijsten?

Baklijsten zijn zeer geschikt voor het inlijsten van canvas of panelen. De ruimte tussen de lijst en het werk geeft een ruimtelijk, modern effect.

Significante voordelen van baklijsten op maat

Op maat gemaakte baklijsten bieden de volgende voordelen voor lijstenmakerijen:

  • Vermindering van afval en verhoging van productie-efficiëntie door de precieze afstemming van de lijst op de afmetingen van het object.
  • Verkoopmogelijkheid van unieke, op maat gemaakte producten die klanten aantrekken en onderscheiden van de concurrentie.
  • Reputatieopbouw als leverancier van hoogwaardige, op maat gemaakte baklijsten die kan leiden tot groei van de onderneming.
  • Verbetering van de presentatie van objecten door de precisie en aanpassing van de lijst aan het object waardoor de waardering van het object kan verhogen.
  • Aanbieding van precisie en kwaliteit aan klanten.
  • Aanpassingsmogelijkheden voor specifieke eisen van klanten.

De oplossing voor uw lijstenmakerij

Onze oplossing voor baklijsten op maat biedt lijstenmakerijen een professionele service die is afgestemd op hun specifieke eisen. Wij gebruiken enkel de beste kwaliteit materialen voor onze baklijsten om zo een duurzame en hoogwaardige afwerking te garanderen. Ons productieproces is efficiënt en precisie gericht, waardoor we in staat zijn om snel te leveren zonder de kwaliteit te beïnvloeden. Onze op maat gemaakte baklijsten service is de beste keuze voor lijstenmakerijen die op zoek zijn naar precisie, kwaliteit en een uniek product om aan te bieden aan hun klanten.

Heeft u nog vragen?

Als u interesse heeft in onze op maat gemaakte baklijsten service voor lijstenmakerijen of voor meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plaatsen van uw bestelling. U kunt ons bereiken door te bellen of een mailtje te sturen.

Neem contact op