Ontspiegeld glas voor uw lijst

Tru Vue Museumglas

Het bewaren van waardevolle kunstwerken en/of verzamelen kan op een passelijke manier door middel van een lijst met het juiste glas. Voor toepassingen met waarde raden we aan om museumglas te gebruiken. Museumglas biedt uitermate goede bescherming van de inhoud van de lijst. Ook tegen UV-straling, welke voor 99% geweerd kan worden met het juiste Tru Vue Museumglas

Als lijstenmaker is het mogelijk om Tru Vue Museumglas in te kopen bij Vadia Lijsten. 120 jaar aan vakkennis verzekert u van op maat advies, kwaliteit en snel transport van het museumglas naar uw lijstenmakerij. Registreer volledig vrijblijvend als dealer bij Vadia met onderstaande knop. Heb je al een account? Log dan in via de knop 'Inloggen'.

Registreer als lijstenmakerij Inloggen

Opmerking: Vadia Lijsten levert enkel aan lijstenmakers en niet rechtstreeks aan consumenten. Vraag uw plaatselijke lijstenmakerij naar onze producten.

Tru Vue Conservation Clear® Museumglas

Dit ultra beschermende glas is een hoofdbestanddeel voor het op maat inlijsten - het is beproefd en betrouwbaar, het doorstaat de tand des tijds en beschermt de persoonlijke aandenkens en kunstwerken aan de muren van de consument gedurende vele jaren.

Bij Vadia Lijsten zijn we overtuigd van de kwaliteit die True Vue Conservation Clear® biedt. Het ultra beschermde glas is deel van het hoofdbestand van op maat inlijsten van persoonlijke aandenkens, kunstwerken en andere verzamelobjecten van de consument. Beproefd, betrouwbaar en bestand in de toekomst. 

  • UV99% beschermt
  • Verschillende afmetingen
  • Reflectie <1%
  • 2.5mm premium dikte
  • Geen rimpeling of 'orange peel' effect op het glasoppervlak
  • Gepatenteerde coating ontworpen ter bevordering van de duurzaamheid
  • In combinatie met lijst verkrijgbaar

Glas acrylaat in de vorm van Tru Vue aanschaffen bij Vadia Lijsten? Bekijk hier het assortiment.

Assortiment Tru Vue Museumglas

Tru Vue Acrylaat Museumglas Conservation Clear Vadia Lijsten

Tru Vue Premium Glass Cleaner

Om voortdurend het beste uit het kunstwerk te halen beschikken we ook over producten voor het reinigen en het schoonhouden van de schilderijen. Zo ook voor het glas. Onze premium glasreiniger van Reisaco is ook in de webshop verkrijgbaar voor lijstenmakers.

Bekijk premium glasreiniger

Vadia Lijsten: Lijstenexpert van Nederland

120 jaar lang werkt Vadia al aan de samenstelling van lijsten en bijbehorende artikelen. Nog altijd doen onze experts met liefde dit werk. Middels onze eigen bezorgservice zorgen we dat producten onbeschadigd en snel op locatie van de lijstenmaker arriveren. 

Heeft u vragen over bepaalde producten, diensten of dergelijke? We staan u graag te woord!