Stopwas voor schilderij- en fotolijsten

Stopwas is een middel dat geschikt is voor het gebruik op hout. Het beschermt en maakt (schadelijke) oneffenheden onzichtbaar. Dat maakt het ideaal voor de aanbreng op houten lijsten voor schilderijen, foto's of dergelijke kunstwerken. Harde en zachte stopwas is los te verkrijgen in verschillende kleuren om de gewenste uitstraling te bereiken. 

Bij Vadia Lijsten beschikken we over een verschillend aanbod aan stopwas. Het is te verkrijgen in staafjes in combinatie met fill-it.

Stopwas bestellen

Aanzienlijk sterker dan meubelwas: Stopwas

Stopwas wordt van zichzelf ook wel harde was genoemd. Het is behoorlijk steviger dan reguliere meubelwas. Het geeft extra garantie dat de lijsten minder beschadigd raken en dat is een unique selling point. Welke klant wil er niet profiteren van een goede en stevige laag over zijn of haar lijst?

Het product in detail

Stopwas is een gespecialiseerde was dat wordt gebruikt om een barrière of "stop" op het frame te creëren. Deze barrière dient meerdere doelen, waaronder het voorkomen van omgevingsfactoren die de integriteit van het ingelijste kunstwerk kunnen aantasten.

1. Samenstelling 
Stopwas is samengesteld uit hoogwaardige materialen die specifiek zijn gekozen om duurzaamheid te garanderen. De unieke formule zorgt voor een beschermende laag op houten lijsten.

2. Toepassing 
Het correct toepassen van stopwas is essentieel voor optimale resultaten. Vadia voorziet in gedetailleerde richtlijnen voor lijstenmakers om stopwas effectief te gebruiken, rekening houdend met verschillende houtsoorten en lijststijlen.

3. Voordelen
Stopwas biedt niet alleen bescherming aan houten lijsten, maar voegt ook een esthetisch element toe. Het verbetert de natuurlijke schoonheid van het hout en draagt bij aan de algehele uitstraling van de omlijsting.

Toepassing

Het bereiken van perfectie in inlijsten vereist beheersing van de toepassing van stopwas. Dit is belangrijk voor zowel doorgewinterde professionals als beginnende ambachtslieden. De was moet voorzichtig worden aangebracht langs de randen van het frame. Dat zorgt voor een naadloze barrière.

Stopwas varianten: oplossingen op maat voor elk kunstwerk

Vadia is trots op het aanbieden van een diverse reeks stopwas varianten. Zo hebben lijstenmakers de flexibiliteit om de meest geschikte optie voor hun specifieke kunstwerk te kiezen. Of het nu gaat om een delicate aquarel of een robuust olieverfschilderij, onze reeks stopwasproducten voorziet in de unieke conserveringsbehoeften van elk stuk.

Het Vadia voordeel

Als pionier in de lijst industrie blijft Vadia zijn toewijding aan ongeëvenaarde kwaliteit voor ambachtelijke uitmuntendheid handhaven. Onze stopwas producten illustreren de fusie van traditie en innovatie, gericht op de evoluerende behoeften van lijstenmakers met onwankelbare precisie.

Stopwas staven en potjes kopen bij Vadia Lijsten

Bij Vadia hebben we niet alleen een aanbod van stopwas staven, maar ook potjes. Dit geeft u als lijstenmaker een hoop keuze aan verschillende kleuren en hoeveelheden. 

Wanneer u een lijstenmaker bent of iemand uit de branche, kunt u vrijblijvend een account aanmaken. U kunt dan de hoogwaardige producten inkopen bij Vadia Lijsten, Nederlands grootste leverancier in de lijstenmakerij branche.

Het complete assortiment

U kunt bij Vadia terecht voor alle gereedschappen en benodigdheden op het gebied van het vervaardigen van lijsten. Ontdek onze onderhoud collectie.