Hang kunstwerken, spiegels of andere objecten op

Perlondraad

Perlondraad is een veelgebruikte en veelzijdige drager voor allerlei soorten materialen. Het is een duurzaam en sterk materiaal, wat het ideaal maakt voor veel verschillende toepassingen. Bij Vadia bieden we hoogwaardige perlondraden aan die onder andere geschikt zijn voor onze ophangsystemen.

Toepassingen perlondraad

Perlondraad wordt veel gebruikt in de lijstenmakerij om beelden, schilderijen, spiegels en andere objecten op te hangen. Het wordt gebruikt als spanningstool en om de spanning op het object gelijkmatig te verdelen. Perlondraad is sterk en duurzaam, waardoor het ideaal is voor dit soort toepassingen. Bovendien is het gemakkelijk te vervangen en te verstellen, waardoor het op lange termijn een praktische oplossing is voor lijstenmakers.

Ons aanbod bekijken

Advies nodig?

Bij Vadia vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende soorten perlondraden, van diverse diktes en kwaliteiten. Of u nu op zoek bent naar een specifiek product of advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste drager, onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op