Met een ruim assortiment aan schilderverlichting
Zit er altijd iets tussen wat past bij uw kunstwerk

Ophangsysteem voor schilderijen met verlichting

Een schilderij verdient meer dan alleen een plek aan de muur; het verdient een podium. Bij Vadia begrijpen we dat het ophangen van een kunstwerk een cruciaal onderdeel is van de presentatie. Onze ophangsystemen voor schilderijen met verlichting gaat verder dan eenvoudige functionaliteit. Het verheft de kunst tot een visueel meesterwerk.

Onze ophangsystemen

Innovatieve verlichting voor kunstwerken

Het hart van ons ophangsysteem is de geïntegreerde verlichting. Elk kunstwerk verdient de juiste belichting om zijn ware schoonheid te onthullen. Ons systeem combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor kunstwerken tot leven komen. Daarnaast beschikken ze over een perfect gebalanceerde verlichting, die zowel de kleuren als de details accentueert.

Voordelen van een ophangsysteem met verlichting

1. Verhoogde zichtbaarheid en impact

Ons ophangsysteem zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid van kunstwerken, waardoor de impact op de kijker wordt vergroot. De juiste belichting tilt de kunst naar een hoger niveau, waardoor het een geweldige indruk achterlaat.

2. Eenvoudige installatie en onderhoud

Het ophangsysteem is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en het onderhoud is minimaal. Hierdoor kunnen lijstenmakers zich concentreren op hun vakmanschap.

3. Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat kunstwerken waardevol zijn en bescherming verdienen. Ons ophangsysteem is gebouwd met duurzaamheid en betrouwbaarheid als kernpunten. Zo kunnen kunstwerken veilig en langdurig worden tentoongesteld.

Verschillende soorten verlichting

Wij bieden verschillende soorten verlichting voor schilderijen aan. Onze armaturen zijn perfect om uw schilderen uit te lichten. Daarnaast zorgen ze voor een subtiele en krachtige verlichting. Onze spots bieden gericht licht, zodat u specifieke aspecten van uw kunstwerken kunt accentueren.

Bekijk onze armaturen Bekijk onze spot

Installatie  

Onze producten zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Naast de gemakkelijke installatie zijn onze producten duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo kunt u jarenlang kunt genieten van uw verlichting.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met onze experts op. Zij helpen u graag verder! 

Waarom kiezen voor Vadia?

Vadia is een groothandel met een rijke geschiedenis in lijsten. Daarom begrijpen wij de nuances van het inlijsten als geen ander. Onze expertise strekt zich uit tot geavanceerde ophangsystemen met verlichting. Hierdoor zijn wij de ideale partner voor de specialistische handel.

Bij Vadia geloven we in maatwerk. Onze ophangsystemen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke lijstenmaker. Op deze manier hebben zij de volledige controle over de presentatie van hun kunstwerken.

Toewijding aan Kwaliteit

Al meer dan een eeuw levert Vadia hoogwaardige producten aan de specialistische handel. Ons ophangsysteem met verlichting laat die toewijding zien en staat garant voor ongeëvenaarde kwaliteit.

Verhoog de waarde van kunst

Een schilderij met verlichting is niet alleen functionaliteit maar tilt het ook de kunstervaring naar nieuwe hoogten. Wij bieden een breed scala aan lijsten voor kunstwerken en foto's. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren.

Zo kunt u altijd de perfecte lijst voor uw kunstwerk kunt vinden. Kies voor verlichting die kunst tot leven brengt, kies voor Vadia.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Vadia: de groothandel in lijsten

Vadia is niet alleen de specialist in ophangsystemen voor schilderijen met verlichting, maar ook een toonaangevende groothandel in lijsten. Wij bieden een breed scala aan lijsten voor kunstwerken en foto's, van klassieke houten lijsten tot moderne aluminium lijsten. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren, zodat u altijd de perfecte lijst voor uw kunstwerk kunt vinden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.