Let op: Prijsverhogingen worden per oktober 2022 doorgevoerd

Let op: Prijsverhogingen worden per oktober 2022 doorgevoerd

Jammer genoeg ontkomt ook Vadia er niet aan om vanwege alsmaar stijgende prijzen begin oktober prijsverhogingen op diverse productgroepen door te voeren.

15 april jl. heeft Nielsen een prijsverhoging doorgevoerd van 6,2% op nagenoeg al haar productgroepen. Omdat Vadia ruime voorraden heeft hebben wij destijds besloten deze prijsaanpassing pas na de zomer in te laten gaan. Echter, vorige week heeft Nielsen ons gemeld, dat in verband met de continue sterke prijsstijging van grondstoffen en energiekosten de prijzen met onmiddellijke ingang opnieuw met 5,8% verhoogd  zullen worden. Ofschoon het ons spijt rest ons nu geen andere keuze dan de prijzen van Nielsen aluminium profielen, wissellijsten en accessoires te verhogen met 12,3%.

16 september jl. heeft Reisaco een herziene prijslijst uitgebracht. Stijgende kosten van grondstoffen, transport en energie liggen ten grondslag aan deze herziene prijslijst.

28 september verhoogt Moorman de prijzen van passe-partout-, museum- en achtertikkarton met 6-10%.

1 augustus jl. zijn de prijzen van Perfect White Clear, Tegla one side en Perfect White ArtGlass 2 mm 3-5% in prijs gestegen. Prijzen van Tru Vue producten blijven ongewijzigd.