Museumkarton van hoogwaardige kwaliteit

Museumkarton

Welkom bij Vadia Lijsten, waar we trots zijn op ons hoogwaardige museumkarton. Dit unieke materiaal is gemaakt van zuur- en chloorvrij, gebufferd cellulosekarton en staat bekend om zijn duurzaamheid en verouderingsbestendigheid. Als favoriete keuze van musea voor het bewaren en inlijsten van kostbare prenten, historische documenten en ander belangrijk papierwerk, biedt ons museumkarton de perfecte bescherming en preservering voor waardevolle collecties. Ontdek de eigenschappen en voordelen van ons zuurvrije museumkarton en ervaar hoe het uw schatten voor honderden jaren intact kan houden.

Bekijk onze collectie museumkarton

Eigenschappen van Museumkarton 

  • Zuur- en Chloorvrij: Ons museumkarton is samengesteld zonder zuren of chloor, wat ervoor zorgt dat het uw kostbare kunstwerken en documenten niet aantast. Dit garandeert een langdurige preservering en voorkomt verkleuring of beschadiging.
  • Hoogwaardig Gebufferd Cellulosekarton: Het gebruik van hoogwaardig gebufferd cellulosekarton zorgt ervoor dat ons museumkarton een uitstekende opdikkendheid heeft, waardoor het zeer gemakkelijk te snijden is zonder rafeling.
  • Verouderingsbestendig: Ons museumkarton is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van conservatoren en biedt daardoor een superieure kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is bestand tegen veroudering en behoudt zijn integriteit gedurende vele jaren.

Waarom Kiezen voor Museumkarton? 

Het gebruik van museumkarton is een essentiële stap om uw waardevolle collecties te beschermen en te bewaren voor de toekomst. Of het nu gaat om historische documenten, waardevolle prenten, of ander belangrijk papierwerk, ons museumkarton biedt de ultieme bescherming tegen externe factoren die schade kunnen veroorzaken. Met de garantie van zuurvrijheid en verouderingsbestendigheid, kunt u er zeker van zijn dat uw kunstwerken en documenten voor generaties lang in perfecte staat zullen blijven.

Bezoek Onze Showroom

Wilt u ons museumkarton zelf ervaren en onze collectie in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Lekkerkerk, waar u ons gehele online assortiment kunt bekijken (op afspraak). Onze experts staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en u te informeren over de diverse toepassingsmogelijkheden van ons museumkarton. Geniet van een kop koffie terwijl u in alle rust onze lijsten bekijkt en ontdek de vele diensten die Vadia Lijsten te bieden heeft.

Maak een afspraak

Ontdek de Duurzaamheid van Museumkarton

Bescherm uw kostbare kunstwerken en historische documenten met het zuurvrije museumkarton van Vadia Lijsten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons museumkarton uw schatten voor de komende eeuwen kan bewaren. Onze experts staan klaar om u te adviseren en u te helpen bij het kiezen van het perfecte museumkarton voor uw waardevolle collecties. Kies voor duurzaamheid en preservering met Vadia Lijsten - uw betrouwbare partner voor zuurvrij museumkarton.
Registreren Log in om te bestellen