Museumkarton van hoogwaardige kwaliteit

Museumkarton

Museumkarton is een verfijnd materiaal van een zuur- en chloorvrij, hoogwaardig gebufferd cellulosekarton. De opdikkendheid van museumkarton zorgt ervoor dat deze zeer gemakkelijk te snijden is. De verouderingsbestendige kartonsoort wordt bij uitstek aangevraagd door musea voor het bewaren en inlijsten van waardevolle prenten, geschiedkundige documenten of ander belangrijk papierwerk. Op deze manier gaat blijft een waardevolle collectie nog hongerden jaren intact.

Eigenschappen

Dit uitzonderlijke kartontype heeft een egaal oppervlak welke zich zeer gemakkelijk laat snijden zonder tijdens dit proces te gaan rafelen. Het museumkarton is ontwikkeld om te voldoen aan de gestelde kwaliteitsen van conservatoren. Door deze strenge eisen is museumkarton ontwikkeld van een superieure kwaliteit en tot slot zeer betrouwbaar. 

Breng een bezoek aan onze showroom

Ons gehele online assortiment is (op afspraak) ook te aanschouwen in de showroom in Lekkerkerk. Hier kunt u, onder het genot van een kop koffie, in alle rust onze lijsten bekijken en zich laten informeren door onze experts. Zij lichten u graag in over onze lijsten en alle diensten die Vadia te bieden heeft.

Maak een afspraak