Uw favoriete shirts aan de muur met Nielsen frameboxen

Lijst om shirt in te lijsten - Vadia Lijsten

Een voetbalshirt is een waardevol bezit voor elke fan. Of het nu gaat om het shirt van uw favoriete speler of een herinnering aan een bijzondere wedstrijd, het is van groot belang om het goed te bewaren. Het inlijsten van een shirt is een uitstekende manier om het te beschermen en tentoon te stellen. In dit artikel bespreken we in detail hoe u een shirt perfect kunt inlijsten en welke lijstgrootte het meest geschikt is.

Hoe Kunt u een Voetbalshirt Inlijsten?

Het inlijsten van een voetbalshirt wordt eenvoudig gemaakt met ons geavanceerde 3D wissellijst systeem. Volg deze stappen om uw shirt perfect in te lijsten:

  1. Kies de Juiste Lijst: Selecteer een van onze lijsten die groot genoeg is voor uw shirt en past bij de stijl ervan.
  2. Vouw het Shirt: Vouw het shirt zorgvuldig, zodat de graphics en merken goed zichtbaar zijn.
  3. Plaats het Shirt in de Lijst: Leg het shirt voorzichtig in de lijst en zorg ervoor dat het goed wordt ondersteund om vervorming te voorkomen.
  4. Sluit de Lijst: Sluit de lijst stevig en zorgvuldig.
  5. Hang de Lijst Op: Hang de lijst op een locatie waar het shirt voldoende verlichting heeft en goed zichtbaar is.

Bekijk alle lijsten

Welke Lijstgrootte is Geschikt voor een Voetbalshirt?

De juiste lijstgrootte hangt af van het formaat van uw shirt. Hier zijn enkele richtlijnen voor de lijstgrootte:

  • Kindershirts: Voor kindershirts is een lijst van 30x40 cm geschikt.
  • Volwassen Shirts: Voor volwassen shirts is een lijst van 40x50 cm of 60x80 cm geschikt.
  • Gesigneerde Shirts: Als u een gesigneerd shirt heeft, raden we aan een grotere lijst te kiezen, zoals 70x90 cm, om de handtekening goed tot zijn recht te laten komen.

Nielsen Frameboxen bij Vadia

Bij Vadia bieden we Nielsen Frameboxen aan voor het inlijsten van uw shirts. Deze Frameboxen zijn speciaal ontworpen om shirts op een originele manier te beschermen en tentoon te stellen. Onze Frameboxen zijn verkrijgbaar in zowel zwart als geanodiseerd zilver aluminium en worden geleverd met floatglas of plexiglas in twee maten. De frames voor het inlijsten van uw shirts zijn beschikbaar in zwart en geanodiseerd zilver aluminium en worden geleverd met floatglas of plexiglas in twee maten.

Heeft U Vragen? Neem Contact Op Met Ons Team!

Als u vragen heeft over ons assortiment of andere producten die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste adviezen en oplossingen voor het inlijsten van uw waardevolle shirts.

Contact opnemen Registreren als klant