Leverancier van lijsten: hout of aluminium?

Als toonaangevende leverancier van lijsten voor de vakhandel, biedt Vadia al meer dan 120 jaar inlijst oplossingen. Ons uitgebreide assortiment kunt u vinden in onze catalogus van 500 pagina's. Het bevat een breed scala aan lijsten die uw vakmanschap en creativiteit ondersteunen.

Bezoek onze showroom in Lekkerkerk om de perfecte lijst voor uw project te vinden. U kunt onze collectie ook online bekijken.

Afspraak maken Catalogus downloaden Contact

Houten lijsten: de tijdloze klassieker

Houten lijsten zijn een klassieke keuze. Ze voegen warmte en een natuurlijke uitstraling toe aan elk kunstwerk of elke foto. Bij Vadia bieden we een gevarieerd assortiment aan houten lijsten in verschillende stijlen en afwerkingen.

Voordelen van houten lijsten:

 • Natuurlijke uitstraling: Hout brengt een warme, organische touch aan uw werk. Dit zorgt voor een uitnodigende en authentieke sfeer.
 • Diverse afwerkingen: Onze houten lijsten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en beitsen. Bijvoorbeeld licht eiken en donker mahonie. Zo vindt u altijd een passende lijst voor elk type kunstwerk.
 • Unieke patronen: Elke houten lijst heeft zijn eigen unieke patronen en nerven. Dit maakt elk stuk bijzonder en voegt een extra dimensie toe aan de presentatie van uw werk.
 • Geschikt voor restauratie: Houten lijsten zijn ideaal voor restauratie projecten. Hierbij is authenticiteit en historische nauwkeurigheid van groot belang.


Bij Vadia begrijpen we dat elk kunstwerk uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte houten lijsten aan. Deze lijsten sluiten perfect aan bij uw specifieke wensen en de behoeften van uw klant.

Heeft u een stevige lijst nodig voor een groot schilderij? Of zoekt u juist een subtiele lijst voor een kleine foto? Wij kunnen u helpen de perfecte oplossing te vinden.

Onze uitgebreide ervaring staat garant voor maatwerk dat aansluit bij uw specifieke wensen. En de wensen van uw klant.

Aluminium lijsten: modern en duurzaam

Voor een moderne, strakke look zijn aluminium lijsten een uitstekende keuze. Deze lijsten zijn lichtgewicht maar stevig, en passen perfect bij moderne en eigentijdse kunstwerken. Vadia’s aluminium lijsten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en profielen. Hierdoor bieden ze een duurzame en veelzijdige optie voor uw inlijstingen.

Voordelen van aluminium lijsten:

 • Moderne uitstraling: Het strakke en minimale design van aluminium lijsten is perfect voor moderne en eigentijdse kunstwerken. Ze geven een professionele en gepolijste uitstraling.
 • Licht en stevig: Aluminium is een lichtgewicht materiaal, waardoor deze lijsten gemakkelijk te hanteren zijn. Tegelijkertijd zijn ze zeer stevig en bieden ze uitstekende bescherming voor uw kunstwerken.
 • Duurzaam: Aluminium lijsten zijn bestand tegen vervorming en slijtage. Hierdoor gaan ze langer mee en zijn ze ideaal voor gebruik in zowel drukbezochte ruimtes als privécollecties.
 • Kleuren en afwerkingen: Verkrijgbaar in een scala aan kleuren en afwerkingen, van klassiek zilver tot mat zwart. Dit geeft u de flexibiliteit om de lijst te kiezen die aansluit en uw project.


Aluminium lijsten van Vadia zijn perfect voor diverse toepassingen. Ze zijn ideaal voor het inlijsten van foto's, posters, certificaten en moderne kunstwerken. Ze zijn ook ideaal voor tentoonstellingen en galerijen waar een schone, eigentijdse look gewenst is.

Welk materiaal past bij uw project?

De keuze tussen houten en aluminium lijsten hangt af van de stijl van het werk. Ook speelt de omgeving waarin het komt te hangen een belangrijke rol. Houten lijsten bieden een klassieke, warme uitstraling, ideaal voor traditionele en historische werken. Aluminium lijsten bieden daarentegen een strakke, moderne look die perfect is voor eigentijdse en moderne kunstwerken.

Bij Vadia, als uw betrouwbare leverancier van lijsten, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste materialen en afwerkingen voor uw specifieke project. Wij zijn hier om u te helpen bij elke stap van het proces. We begrijpen dat elk kunstwerk uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aan uw hoge standaarden voldoen.

Ontdek de Vadia voordelen

 • Uitgebreid assortiment: Onze catalogus bevat meer dan 500 pagina's aan lijsten. Hierdoor kunt u altijd de perfecte lijst vinden.
  Kwaliteit en vakmanschap: Al meer dan 120 jaar zijn wij de vertrouwde leverancier voor lijstenmakers.
 • Persoonlijk advies: Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Van het maken van uw keuze tot aan de levering kunt u rekenen op onze ondersteuning.
 • Eenvoudige toegang: Bekijk ons volledige assortiment online of bezoek onze showroom in Lekkerkerk.

Bekijk onze online catalogus om ons volledige assortiment te ontdekken of kom langs in onze showroom in Lekkerkerk. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte lijst voor uw project.

Afspraak maken Catalogus downloaden Contact