Vakkundig hoeken verbinden
Krammachine voor lijsten

Krammachine voor lijsten

Een krammachine kan onder andere gebruikt worden voor het maken van lijsten met een vakkundige uitstraling. Nadat wij de lijsten op het juiste formaat gezaagd hebben, kunnen wij dankzij deze machine de hoeken aan elkaar krammen. Als professionele lijstenmakerij kiest Vadia er uiteraard voor om louter te werken met machines van de hoogste kwaliteit. Vandaar dat wij sinds april 2021 in bezit zijn van de Cassese Mach 5 krammachine. De lijsten die wij leveren zullen er hierdoor nog mooier uitzien.

Het voordeel van een krammachine

Het verbinden van lijststaven met een machine gebeurd snel en adequaat. De krammen kunnen vastgeklemd worden en hoeven dus niet met de hand te worden bevestigd. 

Het gebruik van een krammachine

Zoals eerder vermeld zijn deze machines dus geschikt voor het verwerken van krammen. Voor de verschillende soorten krammen kan er gebruik worden gemaakt van een ander type krammachine. Er zijn bijvoorbeeld krammachines die V-, S- of zelfs N- krammen kunnen verwerken. Voor het vastzetten van de lijsten hebben de machines een speciale hoekklem.