Uw favoriete shirts aan de muur met Nielsen frameboxen

Lijst om shirt in te lijsten

Een voetbalshirt is een waardevol bezit voor elke fan. Of het nu een shirt is van een favoriete speler of een herinnering aan een bijzondere wedstrijd, het is belangrijk om het op de juiste manier te bewaren. Het inlijsten van een shirt is een geweldige manier om het te beschermen en tegelijkertijd te laten zien. In dit artikel zullen we bespreken hoe u een shirt op de perfecte manier kunt inlijsten en hoe groot de lijst moet zijn.

Hoe kunt u een shirt inlijsten?

Het inlijsten van een shirt is een eenvoudig proces als u de juiste stappen volgt. Hieronder vindt u de stappen om een shirt in te lijsten:

  1. Kies de juiste lijst: Kies één van onze lijsten die groot genoeg is voor het shirt en die bij de stijl van het shirt past.
  2. Vouw het shirt: Vouw het shirt zorgvuldig op een manier die de graphics en de merken op het shirt zichtbaar maakt.
  3. Leg het shirt in de lijst: Leg het shirt voorzichtig in de lijst en zorg ervoor dat het goed wordt ondersteund en niet vervormt.
  4. Sluit de lijst: Sluit de lijst en maak hem stevig vast.
  5. Hang de lijst op: Hang de lijst op een plek waar het shirt voldoende verlicht is en goed zichtbaar is.

Bekijk alle lijsten

Hoe groot moet de lijst zijn voor een voetbalshirt?

De grootte van de lijst hangt af van het formaat van het shirt. Hieronder vindt u enkele richtlijnen voor de grootte van de lijst:

  • Kindershirts: Voor kindershirts is een lijst van 30x40 cm geschikt.
  • Volwassen shirts: Voor volwassen shirts is een lijst van 40x50 cm of 60x80 cm geschikt.
  • Signeerde shirts: Voor signeerde shirts is het raadzaam om een grotere lijst te kiezen, zoals 70x90 cm, om de signatuur voldoende te laten uitkomen.

Nielsen frameboxen bij Vadia

Voor het inlijsten van uw shirts bieden wij Frameboxen van Nielsen aan. Met deze frameboxen heeft Nielsen aan de duidelijke vraag beantwoord om shirts op originele manier te beschermen door ze in te lijsten. De frameboxen zijn beschikbaar in zwart en geanodiseerd zilver aluminium en komen met float of plexiglas in twee maten. Indien u vragen heeft over dit assortiment of andere producten die wij aanbieden, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ons team. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Contact opnemen