De beste kwaliteit eikenhout lijsten

Eiken lijst

De zoektoch naar een lijst brengt men al gauw bij eiken hout. Een eiken lijst is namelijk van superieure kwaliteit en zachter in prijs. Dat bewijst dat men met een lager budget ook een fraaie, van goede kwaliteit lijst in huis kan halen. Bij Vadia Lijsten leveren we de beste kwaliteit eikenhout lijsten aan lijstenmakers. Lijstenmakers kunnen zelf kiezen of zij deze nog willen bewerken of in gereedheid willen ontvangen vanaf onze locatie in Lekkerkerk.

Eiken houten profielen

Op het internet is er een breed aanbod aan eiken houten profielen. Echter let wel op. Veel van de eiken houten lijsten die aangeboden worden hebben de uitstraling van eiken hout, maar zijn dit niet. Enkel de afwerking is in de stijl van eikenhout, waardoor het zich voordoet als een profiel van eiken hout.

Bij Vadia Lijsten verkopen we enkel 100% eiken houten lijsten. Voor elke setting hebben we een divers aanbod aan lijsten die het ingelijste kunstwerk of de foto exceptioneel naar voren laat komen. Bekijk onze eiken houten lijsten of filter op andere houtsoorten

 

Verschillende houten profielen

Bij Vadia Lijsten beschikken we over een groot arsenaal aan houten profielen. De collectie houten staaflijsten onderscheidt zich in andere leveranciers door design en kwaliteit. Dat is te danken de ambacht van Vadia Lijsten. De vakmannen werken de profielen af met de hand, wat leidt tot sublieme houten lijsten.

In recente jaren heeft Vadia Lijsten vooral ingezet op profielen die afkomstig zijn uit het land van de kunststeden, Italië. Naast de lijsten uit Italië houdt Vadia een divers aanbod aan 'standaard lijsten' als baklijsten, blanke houten profielen, mahonie en wortelnoten lijsten. 

Alle houten profielen

 

Vadia Lijsten is er voor de lijstenmaker

Vadia verkoopt niet direct aan de consument. Bent u de consument? Werpt u uw blik dan eens op Lijstenmakerij Nederland. Op dit platform vind je een overzicht van lijstenmakers die wellicht ook bij Vadia zijn aangesloten.

Voor de lijstenmaker, bent u geïnteresseerd in hoge kwaliteit lijsten? Gemonteerd, verstekservice of enkel staaf? Het kan bij Vadia Lijsten uit Lekkerkerk. Wij hebben 120 jaar ervaring in de wereld der lijsten en mogen spreken van specialisme. Bij ons heerst een passie voor lijsten en kunst. Dat maakt ons de perfecte partner voor jou als lijstenmaker. Registreer als dealer of login als u al dealer bent

Registreren Inloggen dealer

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen en informeren u graag.

De levering van lijsten

Lijsten worden bij onze aangesloten lijstenmakers bezorgd wanneer dit de wens is. Via ons klantportaal besteld u snel en eenvoudig. Voor de levertijden raden wij ten sterkste aan om eens een glimp op te vangen van onze bezorgkaart

Wilt u de lijsten eerst aanschouwen voor over te gaan tot aanschaffen? Boek een afspraak om eens op bezoek te komen in de showroom gevestigd te Lekkerkerk.