De beste kwaliteit eikenhout lijsten

Eiken lijst

Vadia begrijpt de essentie van kwaliteit en vakmanschap als het gaat om eiken lijsten. Daarom bieden we een uitgebreide collectie eiken lijsten, gemaakt van 100% echt eikenhout van superieure kwaliteit. Vadia is heeft een ambachtelijk vakmanschap en oog voor detail. Hiermee creëren we lijsten die creaties exceptioneel naar voren laten komen.

Op zoek naar een baklijst van eiken, wissellijst van eiken of ander type lijst? bij Vadia vindt u altijd een passende oplossing. Laat u inspireren door onze diversiteit aan houtsoorten. Ontdek de perfecte eiken lijst voor uw waardevolle kunstwerken.

Kwaliteit en echtheid van eiken houten profielen 

Bij het kiezen van een eiken lijst is het essentieel om op bepaalde dingen te letten. Denk hierbij aan de kwaliteit en de echtheid van het eikenhout. Bij Vadia Lijsten bieden we uitsluitend 100% echte eiken houten profielen. Onze ambachtslieden gebruiken een speciaal stoomproces dat ervoor zorgt dat de lijsten minimaal krimpen. 

Daarnaast buigen ze toch enigszins mee zonder hun stevigheid te verliezen. Dit zorgt voor een duurzame en hoogwaardige eiken lijst. Deze kan jarenlang meegaan en uw kunstwerk perfect beschermen en presenteren.

 

Maatwerkopties

Bij Vadia begrijpen we dat elk kunstwerk uniek is en vraagt om een bijpassende omlijsting. Daarom bieden wij een breed scala aan maatwerkopties voor onze eiken lijsten.

Gaat het om specifieke afmetingen, afwerkingen of andere aanpassingen? Wij staan klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat uw eiken lijst perfect aansluit bij uw artistieke visie.

Verscheidenheid aan houten profielen

Bij Vadia Lijsten zijn we trots op ons grote arsenaal aan houten profielen. Onze collectie houten staaflijsten onderscheidt zich door het unieke design en de uitzonderlijke kwaliteit. Dit komt door het ambachtelijke vakmanschap van onze experts.

We hebben speciale aandacht besteed aan de lijsten uit kunststeden zoals Italië. Voor elke setting hebben we een breed aanbod aan lijsten. Op deze manier kunnen kunstwerken en foto's helemaal naar wens worden omlijst.

Alle houten profielen

 

Voor de Lijstenmaker

Als toonaangevende leverancier in de branche staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, klantgerichtheid en uitstekende service. Wij streven ernaar om nauw samen te werken met lijstenmakers en andere professionals in de branche. Zo kunnen zij profiteren van onze hoogwaardige producten en deskundige ondersteuning.

Met Vadia als uw partner kunt u vertrouwen op een consistente toevoer van topkwaliteit eiken lijsten. Hierdoor kunt u zich concentreren op het leveren van vakmanschap aan uw klanten.

Bij Vadia Lijsten zijn we er voor de lijstenmaker. Als lijstenmaker vindt u bij ons hoogwaardige kwaliteit lijsten. Deze lijsten zijn klaar om te gebruiken of kunnen naar wens worden bewerkt.

Heeft u interesse in gemonteerde, verstekservice of enkele staaflijsten? Bij Vadia Lijsten in Lekkerkerk bent u aan het juiste adres.

We hebben meer 120 jaar ervaring in de wereld van lijsten. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in het leveren van vakmanschap en passie voor lijsten en kunst. Registreer u als dealer en ervaar de perfecte samenwerking met Vadia Lijsten.

Registreren Inloggen dealer

Deskundig advies

Bij Vadia begrijpen we dat het kiezen van de juiste eiken lijst een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding aan onze klanten.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte eiken lijst. Heeft u advies nodig heeft over de beste afmetingen, afwerkingen of stijlen? Wij zijn er om u te helpen de juiste keuze te maken.

Innovatie en kwaliteit

Bij Vadia streven we voortdurend naar innovatie en verbetering van onze producten en diensten. We investeren in geavanceerde technologieën en productie. Dit zorgt ervoor dat onze eiken lijsten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen we een consistente en hoogwaardige productie garanderen. Op de manier kunt u altijd vertrouwen op de uitmuntende kwaliteit van onze eiken lijsten.

Productie voor het milieu

Bij Vadia zijn we ons bewust van onze impact ten opzichte van het milieu. Daarom streven we ernaar om onze productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. We gebruiken duurzame materialen en methoden om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben.

Daarnaast zorgen we ervoor dat onze eiken lijsten worden vervaardigd met respect voor de natuur. Kiest u voor Vadia? Dan kiest u naast kwaliteit en vakmanschap ook voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Contact en Bezorging

Heeft u nog vragen over onze eiken lijsten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen en informeren u graag over onze producten en diensten.

Voor de bezorging van de lijsten, werken we samen met onze aangesloten lijstenmakers,. Hierbij worden de lijsten op afspraak bezorgd.

Bestel snel en eenvoudig via ons klantportaal. Wilt u de lijsten eerst aanschouwen voordat u tot aanschaf overgaat? Boek dan een afspraak om onze showroom in Lekkerkerk te bezoeken. Ontdek uw perfecte eiken lijst.