De groothandel voor wissellijsten

Welkom bij Vadia Lijsten. Al meer dan 120 jaar specialiseren wij ons in de maak en verkoop van lijsten en alles wat daar bij hoort. Zo ook wissellijsten. Als groothandel in wissellijsten bieden wij lijstenmakers een breed assortiment aan wissellijsten voor haar klanten. 

Ook dealer worden en inkopen doen bij de grootste groothandel in wissellijsten van Nederland? Registreert u zich gratis en begin met inkopen! Bent u al dealer? Log dan in en start met het inkopen van wissellijsten!

Registreren Inloggen

Nielsen Wissellijsten

Nielsen wissellijsten Vadia biedt een breed assortiment Nielsen wissellijsten aan, die bekend staan om hun kwaliteit en functionaliteit. Deze wissellijsten zijn ontworpen om het eenvoudig en gemakkelijk maken om kunstwerken, foto's, posters en andere afbeeldingen te presenteren en regelmatig te vervangen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, zodat je altijd de juiste lijst kunt vinden voor je behoeften. Nielsen wissellijsten zijn ideaal voor zowel professionele kunstenaars als liefhebbers van fotografie.

Nielsen frameboxen

Naast de traditionele wissellijsten biedt Vadia ook Nielsen frameboxen aan. Deze frameboxen hebben een diepere profielconstructie, waardoor ze perfect zijn voor driedimensionale objecten, zoals driedimensionale kunstwerken, collages, objecten met reliëf en meer. De Nielsen frameboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de perfecte lijst kunt vinden om je kunstwerken op een unieke manier te presenteren.

Nielsen Alpha

Vadia is trots om de Nielsen Alpha-lijn in het assortiment te hebben. Deze wissellijsten combineren een slank en modern ontwerp met uitstekende functionaliteit. Ze zijn voorzien van een speciale klikfunctie waarmee je afbeeldingen snel en gemakkelijk kunt verwisselen. De Nielsen Alpha-lijn is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en maten, waardoor men een lijst kunt kiezen die perfect past bij stijl en voorkeuren.

Nielsen Quadrum

Voor wie op zoek is naar een eigentijdse en minimalistische uitstraling, zijn de Nielsen Quadrum wissellijsten een uitstekende keuze. Deze lijsten hebben een strak vierkant profiel en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De Nielsen Quadrum-lijn biedt een stijlvolle en moderne manier om je kunstwerken, foto's en posters te presenteren.

Switch-It lijsten

Als eigen product van Vadia bieden wij ook Switch-It wissellijsten aan. Deze lijsten zijn verkrijgbaar in 25 vaste maten en bieden verschillende mogelijkheden voor presentatie. Er zijn twee profielen beschikbaar: een 10 mm smal profiel en een 30 mm breed geborsteld profiel. De Switch-It wissellijsten zijn voorzien van 2 mm dik helder glas, een 3- of 4-punts ophangsysteem, draaiveren en extra hoekveren voor extra druk. Bovendien zijn 5 fotoformaten voorzien van een voetsteun. Deze veelzijdige lijsten zijn verkrijgbaar in zilver, zwart en titaan, zodat men de gewenste uitstraling kunt creëren die past bij het interieur. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van fotolijsten