Met een strak design een echte eye-catcher

Aluminium wissellijst

Een aluminium wissellijst is een type lijst dat is gemaakt van aluminium en is ontworpen om visuele materialen, zoals afbeeldingen, foto's of andere afdrukken, te displayen. Het bijzondere aan aluminium wissellijsten is dat ze een systeem hebben waarmee de afbeeldingen gemakkelijk kunnen worden vervangen zonder de hele lijst te hoeven vervangen.

Ontdek het complete assortiment

Toepassingen aluminium wissellijsten

Aluminium wissellijsten zijn een praktische oplossing voor degenen die regelmatig afbeeldingen willen wisselen. Veelvoorkomende toepassingen zijn kunstgaleries, musea, winkels of bedrijven die regelmatig nieuwe producten of diensten presenteren. De wissellijsten zijn daarnaast ook geschikt voor particulier gebruik. Denk hierbij aan het presenteren van de mooiste reis- of familiefoto's in een woon-, slaapkamer of keuken. 

Voordelen van aluminium wissellijsten

Er zijn verschillende voordelen van aluminium wissellijsten ten opzichte van houten wissellijsten. Hieronder volgt een overzicht:

  1. Gewicht: Aluminium wissellijsten zijn over het algemeen lichter dan houten wissellijsten. Dit maakt ze gemakkelijker te hanteren en te vervoeren, en kan vooral handig zijn bij grotere formaten lijsten.
  2. Duurzaamheid: Aluminium wissellijsten zijn duurzamer dan houten wissellijsten. Ze zijn minder gevoelig voor schade door vocht, temperatuurveranderingen of insecten en hebben over het algemeen een langere levensduur.
  3. Stabiliteit: Aluminium wissellijsten hebben over het algemeen een hogere stabiliteit dan houten wissellijsten. Ze zijn minder gevoelig voor kromtrekken of vervorming, waardoor ze een betere bescherming bieden aan het ingelijste werk.
  4. Prijs: Ten slotte zijn aluminium wissellijsten vaak goedkoper dan houten wissellijsten. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een betaalbare manier om kunstwerken te presenteren en te beschermen.

Neem contact op.

Heeft u vragen over aluminium wissellijsten of wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van een weloverwogen keuze!

Neem contact op