Met een strak design een echte eye-catcher

Aluminium wissellijst

Een aluminium wissellijst is een type lijst dat vervaardigd is van aluminium en speciaal ontworpen is om visuele materialen, zoals afbeeldingen, foto's of andere afdrukken, tentoon te stellen. Het bijzondere aan aluminium wissellijsten is dat ze voorzien zijn van een systeem waarmee u de afbeeldingen eenvoudig kunt vervangen zonder de gehele lijst te hoeven vervangen.

Ontdek het complete assortiment

Toepassingen van aluminium wissellijsten

Aluminium wissellijsten bieden een praktische oplossing voor degenen die regelmatig afbeeldingen willen wisselen. Ze worden veel gebruikt in kunstgaleries, musea, winkels of bedrijven die regelmatig nieuwe producten of diensten presenteren. Daarnaast zijn deze wissellijsten ook zeer geschikt voor particulier gebruik, bijvoorbeeld voor het presenteren van de mooiste reis- of familiefoto's in uw woon-, slaap- of keukenruimte.

Voordelen van aluminium wissellijsten

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van aluminium wissellijsten in vergelijking met houten wissellijsten. Hieronder vindt u een overzicht:

  1. Gewicht: Aluminium wissellijsten zijn over het algemeen lichter dan houten wissellijsten. Dit maakt ze gemakkelijker te hanteren en te vervoeren, en kan vooral handig zijn bij grotere formaten lijsten.
  2. Duurzaamheid: Aluminium wissellijsten zijn duurzamer dan houten wissellijsten. De aluminium profielen zijn minder gevoelig voor schade door vocht, temperatuurveranderingen of insecten en hebben over het algemeen een langere levensduur.
  3. Stabiliteit: Aluminium wissellijsten hebben over het algemeen een hogere stabiliteit dan houten wissellijsten. Ze zijn minder gevoelig voor kromtrekken of vervorming, waardoor ze een betere bescherming bieden aan het ingelijste werk.
  4. Prijs: Tot slot zijn aluminium wissellijsten vaak voordeliger geprijsd dan houten wissellijsten. Dit maakt ze een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare manier om kunstwerken te presenteren en te beschermen.

Neem contact op

Heeft u vragen over aluminium wissellijsten of wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van een weloverwogen keuze!

Neem contact op