1mm staaldraad

Bent u op zoek naar 1mm staaldraad voor het ophangen van een schilderij? Dan bent u bij Vadia aan het juiste adres. Vadia is dé leverancier van benodigdheden voor de lijstenmakerij. Daarom beschikken wij over diverse en uiteenlopende accessoires.

Een van onze meest essentiële producten voor de lijstenmaker is ons 1mm staaldraad. Dit draad is van de hoogste kwaliteit en biedt de stabiliteit. Daarnaast biedt het ook de duurzaamheid die nodig is voor professionele lijstenmakers. Hieronder gaan dieper in op waarom ons 1mm staaldraad de ideale keuze is voor uw frame-maakbehoeften.

Onze diverse staaldraad

Kwaliteit en duurzaamheid

Ons 1mm staaldraad wordt vervaardigd volgens de strengste normen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Elk stuk draad is zorgvuldig gecontroleerd op consistentie en sterkte. Dat resulteert in een product dat vele jaren mee zal gaan.

Maakt u een traditioneel frame of lijst u een modern kunstwerk in? Ons staaldraad biedt de duurzaamheid die u nodig heeft voor een langdurige presentatie.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Ons staaldraad biedt de flexibiliteit die nodig is om complexe ontwerpen te realiseren. Dit komt door de diameter van slechts 1 millimeter.

Gaat het om een groot formaat kunstwerk of een delicaat kunstwerk? Ons draad buigt gemakkelijk zonder te breken, waardoor het perfect is voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien maakt de veelzijdigheid van ons draad het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. hierdoor heeft u eindeloze mogelijkheden bij het maken van uw lijsten.

Onze aluminium profielen

1mm staaldraad

Consistentie en betrouwbaarheid

Kiest u voor ons 1 mm staaldraad? Dan kunt u erop vertrouwen dat u een product ontvangt dat consistent is in kwaliteit en prestaties.

Elke spoeldraad wordt zorgvuldig geproduceerd om te voldoen aan onze hoge normen. Dat betekent dat u altijd kunt rekenen op dezelfde uitstekende resultaten. Bent u van plan een enkel frame te maken of een groot project aan te pakken? Ons draad biedt de betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw werk met vertrouwen te voltooien.

Diverse lengtes staaldraad van 1mm

Afhankelijk van hoe vaak u staaldraad gebruikt beschikt Vadia over verschillende rollengtes. Hierdoor is er altijd een geschikte keuze bij het inkopen van staaldraad. Klik op de onderstaande knop en ontdek ons veelzijdige aanbod.

Bekijk producten

Bij Vadia streven we naar perfectie in alles wat we doen. Ons 1mm staaldraad is daarop geen uitzondering en beschikt over:

  • Ongeëvenaarde kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid.

Ons draad is de ideale keuze voor elke serieuze lijstenmaker. Ontdek vandaag nog de voordelen van ons 1mm staaldraad. Til uw vakmanschap naar een hoger niveau met Vadia. Heeft u vragen?

Wij helpen u graag