Stopwas

Stopwas is een middel dat geschikt is voor het gebruik op hout. Het beschermt en maakt (schadelijke) oneffenheden onzichtbaar. Dat maakt stopwas ideaal voor de aanbreng op houten lijsten voor schilderijen, foto's of dergelijke kunstwerken. Harde en zachte stopwas is te los te verkrijgen in verschillende kleuren om de gewenste uitstraling te bereiken. 

Bij Vadia Lijsten beschikken we over een verschillend aanbod aan stopwas om aan te brengen op uw lijsten als lijstenmaker. Te verkrijgen in staafjes in combinatie met fill-it.

Aanzienlijk sterker dan meubelwas: Stopwas

Stopwas wordt van zichzelf ook wel harde was genoemd. Het is behoorlijk veel steviger dan reguliere meubelwas. Met stopwas staven en stopwas potjes heeft men als lijstenmaker profijt. Er is extra garantie op mindere kans van beschadigingen der lijsten, wat het een mooi unique selling point maakt naar de klant toe. Welke klant heeft nou niet profijt van een goede, stevige laag over zijn of haar lijst?

Stopwas staven en potjes kopen bij Vadia Lijsten

Bij Vadia hebben we een aanbod van stopwas staven, maar ook potjes. Dit geeft u als lijstenmaker een hoop keuze aan verschillende kleuren en hoeveelheden. 

Wanneer u lijstenmaker bent kunt u vrijblijvend een account aanmaken en beginnen met inkopen bij Vadia Lijsten, Nederlands grootste leverancier aan lijstenmakers.

Complete assortiment?

U kunt bij Vadia terecht voor alle gereedschappen en benodigdheden op het gebied van het vervaardigen van lijsten. Ontdek onze onderhoud collectie.