Hang uw kunstwerk eenvoudig op
Wij hebben een breed assortiment een ophangsystemen

STAS ophang

Een schilderij of lijst ophangen? De ophangsystemen van STAS bieden in iedere situatie een passende oplossing. Deze professionele systemen zijn eenvoudig in gebruik en zijn toe te passen in in woningen en bedrijfspanden. Het grote voordeel van STAS is dat de schilderijen en lijsten opgehangen kunnen worden zonder gaten in de wanden te boren.

Montage railsysteem

Het railsysteem dient, eenmalig, gemonteerd te worden aan uw wand of plafond. Vervolgens kunnen de lijsten opgehangen worden aan dit railsysteem zonder ooit nog gebruik te hoeven maken van gereedschap, schroeven of spijkers. De STAS ophangrails is te monteren aan iedere wand. Het toevoegen, verplaatsen of vervangen van schilderijen en lijsten is kinderspel dankzij de bijbehorende ophanghaken en koorden.

Verlicht uw schilderij

Naast het ophangen van de decoratiestukken, biedt het multirail systeem van STAS de perfecte mogelijkheid voor het verlichten van de schilderijen. STAS biedt verschillende types armaturen aan in verschillende lengtes. Alle armaturen beschikken over een flexibel of scharnierend gedeelte. Hiermee is het mogelijk om kleine aanpassingen te verrichten aan de richting van de lichtbron. Houdt bij het selecteren van een armatuur rekening met de grootte van het kunstwerk. Hoe groter de lijst, des te groter de afstand moet zijn tussen de wand en het lampje. Voor muren van 270 cm of hoger adviseren wij om gebruik te maken van een armatuur van 70 centimeter.

Advies van experts

Zoals eerder is vermeld zijn de STAS systemen in iedere situatie toe te passen. Als u echter twijfelt over de systemen die u nodig bent, kunt u altijd contact met ons team opnemen. Dankzij jarenlange ervaring kan het Vadia team u altijd voorzien van passend advies!

Neem contact op