Over ons

Exclusieve levering aan de lijstenvakhandel

Vadia is de groothandel in lijsten voor de vakhandel. Al meer dan 100 jaar levert Vadia de benodigdheden voor de lijstenmakerij. Zodat u als lijstenmaker de juiste inlijsting kan maken. Vadia levert tegen lage prijzen een breedt assortiment die u gemakkelijk online kan bestellen. U kunt er voor kiezen om staaflengtes te bestellen, lijsten op maat te maken of gebruik te maken van onze verstekservice.

Voor het totaalpakket is Vadia dé leverancier in lijsten. Maar ook glas voor in een schilderijlijst of acrylaat op maat voor maatwerk inlijstingen zijn online te bestellen. Daarnaast hebben we een grote collectie lijsten van aluminium en spieramen op maat voor canvasdoeken. Voor foto's zijn wij de fabrikant van voordelige wissellijsten in standaard maten. Daarbij zijn wij dé leverancier voor lijstenmakerij gereedschap.

Groothandel in schilderijlijsten

Onze collectie bestaat uit houten schilderijlijst profielen die wij als fabrikant op drie manieren kunnen leveren: Staaflijst om zelf op maat te zagen, verstekservice die u zelf als houten lijst monteert of gemonteerd en klaar voor uw inlijsting op maat. De collectie in aluminium wissellijst profielen geeft ons de mogelijkheid om aluminium fotolijsten op maat te leveren. Deze fotolijsten kunnen dan voorzien worden van museumglas of TruVue optium acrylaat.

Naast maatwerk inlijstingen leveren wij ook facetspiegels met een passende houten lijst. Daarbij zijn wij leverancier in Moorman passepartoutkarton. Dit passe-partoutkarton kunnen wij per vel leveren of in serie op maat gesneden passe-partout karton. Fotoplakkarton is online te bestellen onder de groep werk karton van Moorman. Omdat wij de totaalgroothandel voor lijstenmakerijen zijn hebben we ook houten latten voor canvas doek en ophangsystemen voor schilderijlijsten.

Showroom

Bekijk het hele assortiment van Vadia Lijsten online of in onze showroom van 150 m2 in Lekkerkerk. Wij helpen u graag en de koffie staat klaar!

Levering

Bestellen gaat heel gemakkelijk via onze website of telefonisch via +31 (0)512-524040.