Over ons

Exclusieve levering aan de lijstenvakhandel

Vadia is de groothandel voor de lijstenvakhandel. Al meer dan 120 jaar levert Vadia de benodigdheden voor de lijstenmakerij, zodat u als lijstenmaker de juiste inlijsting kan samenstellen. Vadia levert een breed assortiment welke u gemakkelijk online kan bestellen. U kunt er voor kiezen om staaflengtes te bestellen, lijsten compleet gemonteerd op maat te laten maken of gebruik te maken van onze verstekservice.


Ook glas met MDF of acrylaat op maat kunt u gemakkelijk online bestellen. Daarnaast hebben we een grote collectie aluminium profielen en spieramen op maat voor canvasdoeken. In ons assortiment hebben we wissellijsten in verschillende uitvoeringen. Kortom: Vadia is de complete leverancier voor de lijstenmaker.

Groothandel

Vadia werkt met veel Nederlandse leveranciers samen. Moorman is onze partner voor werkkarton en een ruime collectie passe-partoutkarton. Het brede assortiment bevat vele kleuren en structuren. Dit passe-partoutkarton kunnen wij per vel leveren of per pak.


Wij werken samen met Stas voor de schilderij-ophangsystemen. Met deze systemen hangt u uw kunstwerk elegant, flexibel en gemakkelijk op.


De spielatten worden vervaardigd door Siemerink. Vele maten en breedtes liggen op voorraad. Speciale maten kunnen voor u besteld worden. In onze bestelmodule kunt u deze gemakkelijk berekenen en bestellen.


U kunt bij Vadia terecht voor alle gereedschappen en benodigdheden op het gebied van vervaardigen van lijsten. Het uitgebreide assortiment van Reisaco bestrijkt het gehele spectrum voor het maken van een inlijsting. Voor elke situatie is een oplossing te vinden.


Naast deze leveranciers haalt Vadia ook mooie collecties uit het buitenland. Onder anderen is Nielsen de leverancier van onze uitgebreide collectie aluminium-staaflijsten en hoogwaardige wissellijsten. In onze collectie hebben we de houten profielen van Salvadori. Hoogwaardige houten profielen met een tijdloze uitstraling.

Showroom

Al deze producten en meer kunt u online bekijken, evenals in onze showroom van 150 m2 in Lekkerkerk. Wij helpen u graag en de koffie staat klaar!

Levering

Bestellen gaat heel gemakkelijk via onze website of telefonisch via +31 (0)512-524040.