Graydon Award Gezond bedrijf

Over ons


Vadia is dé totaalleverancier voor de lijstenvakhandel. Al meer dan 100 jaar leveren wij alle benodigdheden om tot de juiste inlijsting te komen. Voor een totaalpakket van de beste producten en diensten en betrouwbare service kunt u bij ons terecht.

Collectie

De houten profielen zijn ingedeeld in vijf verschillende collecties, met elk zijn kenmerkende eigenschappen. Van eenvoudige, strakke designs tot aan klassieke lijsten met ornamenten. De aluminium profielen bestaan uit vier collecties met verschillende stijlen en een grote keuze in kleuren. Aanvullend in ons assortiment vindt u de wissellijsten van Switch-it in standaard maten, glassoorten, passe-partoutkarton, werkkarton, spieramen, accessoires van Reisaco en STAS ophangsystemen.

Alle profielen zijn uit voorraad leverbaar. De houten - en aluminium staaflijsten kunt u aan de lengte, in zaagservice (chop) of als frame bestellen.

Showroom

Bekijk het hele assortiment online of bezoek onze showroom van 250 m2 in Drachten. Bent u benieuwd naar de nieuwste collectie, zoekt u een specifiek profiel of wilt u inspiratie opdoen? Maak kennis met ons complete assortiment op meer dan 250m2. Onze adviseur denkt graag met u mee.