Met een ruim assortiment aan schilderverlichting
Zit er altijd iets tussen wat past bij uw kunstwerk

Ophangsysteem schilderijen met verlichting

Als professionele lijstenmakerij kunt u zich zeker herkennen in het belangrijk vinden van de juiste verlichting voor uw schilderijen. Het ophangsysteem speelt daarbij een cruciale rol. Bij Vadia begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw kunstwerken op de juiste manier te presenteren. Onze ophangsystemen voor schilderijen met verlichting zijn daarom speciaal ontworpen om u te helpen bij het creëren van de perfecte vertoning voor uw kunstwerken.

Verschillende soorten verlichting

Wij bieden verschillende soorten schilderijverlichting aan. Of u nu op zoek bent naar een elegant armatuur of juist gerichte verlichtingsbronnen, wij hebben wat u zoekt. Onze armaturen zijn perfect voor het uitlichten van uw schilderijen en zorgen voor een subtiele, maar krachtige verlichting. Onze spots daarintegen bieden gericht licht, zodat u specifieke aspecten van uw kunstwerken kunt accentueren.

Bekijk onze armaturen Bekijk onze spot

Installatie  

Onze producten zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met onze experts op. Zij helpen u graag verder! Naast de gemakkelijke installatie zijn onze producten van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat u jarenlang kunt genieten van uw verlichting.

Vadia: de groothandel in lijsten

Vadia is niet alleen de specialist in ophangsystemen voor schilderijen met verlichting, maar ook een toonaangevende groothandel in lijsten. Wij bieden een breed scala aan lijsten voor kunstwerken en foto's, van klassieke houten lijsten tot moderne aluminium lijsten. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren, zodat u altijd de perfecte lijst voor uw kunstwerk kunt vinden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.