Museumlijsten

Een museumlijst is veelal een exclusieve lijst, die speciaal is aangepast aan het kunstwerk. Onze houten profielen zijn verkrijgbaar als staaflijst, in verstek gezaagd of door ons gemonteerd. Gemonteerde lijsten zijn ook met diverse glassoorten en mdf achterwanden leverbaar.  

Design en kwaliteit

De collectie houten staaflijsten van Vadia onderscheidt zich in design en kwaliteit. Veel profielen zijn met de hand afgewerkt wat geleid heeft tot een assortiment wat aansluit bij elke smaak. De laatste jaren hebben wij volledig ingezet op profielen van vooraanstaande Italiaanse leveranciers terwijl er ook volop ruimte is gelaten voor de “standaarden” in ons vak zoals baklijsten, een groot assortiment blank houten profielen, mahonie, wortelnoten lijsten enzovoorts.

Kom langs in onze showroom

Uiteraard kunnen wij onze collecties ook via onze buitendienst aan u tonen. Tevens is een bezoek (op afspraak) aan onze showroom in Lekkerkerk (ZH) een goede mogelijkheid om naast de collectie ook Vadia eens “live” te zien! Van alle getoonde profielen zijn monsterhoeken verkrijgbaar.

Afspraak maken