Gemakkelijk ophangen met magneten

Magnetisch ophangsysteem

Het ophangen van een lijst, foto of schilderij zonder daar permanent voor te hoeven boren? Middels een magneet ophangsysteem is dit mogelijk. Magnetische ophangsystemen bevestig je aan de lijst of muur en zijn eenvoudig weer van de muur te halen. Magnetische ophangsystemen komen bij Vadia Lijsten in verschillende types voor en zijn veelal afkomstig van STAS.

Magnetische haak ophangsysteem

Het aan de muur hangen van een schilderij of dergelijke lijst? Dan is een magnetische haak wellicht de toepassing waar u naar zoekt. Middels een magnetische haak laat men geen sporen achter op de muur en hangt een schilderij/fotolijst stevig aan de muur. Bij Vadia Lijsten hebben we een aanbod die geschikt is voor verschillende lijsten en daarmee verschillende draagkrachten. 

De magneet haak ophangsystemen zijn erg geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen en dergelijke openbare gebouwen. 

Magneetstrip ophangsysteem

Op een ondergrond van metaal een schilderijlijst/fotolijst ophangen? Een magneetstrip aan de lijst bevestigen als ophangsysteem is een passende oplossing. Kies uit de twee formaten die Vadia Lijsten u aanbiedt:

Meer ophangsystemen?

Met een schilderij ophangsysteem van STAS hangt u uw schilderijen elegant, flexibel en gemakkelijk op. Ontdek onze complete STAS collectie.