OCTYPE html> Laatste nieuws | Vadia Lijsten | Drachten
Aangepaste bezorging gedurende Corona lockdown
Aangepaste bezorging gedurende Corona lockdown

Allereerst wensen wij u een goed en gezond Nieuwjaar toe! Veel van onze klanten zijn gedurende deze lockdown gesloten die, zoals nu bekend, tot 19 januari zal duren.

Wijziging levering

Vadia zal dientengevolge zolang de lock down duurt het normale bezorgschema met eigen vervoer niet volgen, maar in overleg met u, gemonteerde lijsten, karton, glas en overige kwetsbare goederen na afspraak bezorgen.

Pakketten met gezaagde lijsten, Reisaco en Stas producten worden wel dagelijks direct met GLS verzonden. Wilt u bij uw bestelling aangeven wanneer u voor bezorging geopend bent?Wij blijven bezorgen op gepaste afstand

Helaas nemen de Covid-19 besmettingen overal weer toe.
Onze chauffeurs zullen gepaste afstand houden tijdens de bezorgingen van uw bestellingen en zo kort als mogelijk in uw winkel aanwezig zijn. Afleverbonnen hoeven op dit moment niet getekend te worden, de chauffeur tekent zelf af als zijnde “geleverd”.

Wij vragen uw begrip voor deze wijze van bezorging voor de komende periode. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via verkoop@vadia.nl of bel ons op 0512-524040.Nielsen Alpha en Quadrum wissellijsten leverbaar via Vadia

Naast het volledige Nielsen aluminium profielen programma en de succesvolle Frameboxen heeft Vadia nu ook Nielsen Alpha en Quadrum wissellijsten in het assortiment opgenomen.

Nielsen is gevestigd in Rheda-Wiedenbruck (Duitsland) en al decennia lang onbetwist Europees markleider als leverancier aan de lijstenmakerij.

Wissellijsten zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden bij Nielsen, inmiddels bestaat 60% van de omzet uit wissellijsten! De filosofie van Nielsen is dat de huidige consument vaak snel en binnen zijn/haar budget geholpen wil worden.

Uiteraard is de lijstenmaker het adres voor maatwerk producten en dit zal zeker ook zo blijven!

Maar het is meer en meer duidelijk dat er een grote markt is voor wissellijsten om die consument te bedienen die – mogelijk met toevoeging van een op maat gesneden passe-partout- direct geholpen wil worden of een beperkt budget heeft. De kwalitatief hoogwaardige Alpha (aluminium) en Quadrum (houten) wissellijsten lenen zich bij uitstek voor deze groep klanten en zo houden we een breder publiek “binnen” in de lijstenmakerij!

In de bijgesloten productinformatie vindt u de meest verkochte maten en kleuren uit het Alpha en Quadrum wissellijsten assortiment die Vadia in voorraad heeft.

Bij een minimale afname van € 250,00 bieden wij u op deze nieuwe wissellijsten een introductiekorting aan van 10%.

In het Nielsen Alpha en Quadrum assortiment zijn meer maten verkrijgbaar dan de top collectie die Vadia op voorraad heeft. Deze kleuren/maten zijn verkrijgbaar met in achtneming van een levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Voor meer informatie: bel of mail met Vadia of vraag onze buitendienst!