Groothandel lijsten

Vadia is dé groothandel in lijsten voor de specialistische handel. Al meer dan 120 jaar voorzien wij vakmensen van hoogwaardige materialen om het perfecte lijstwerk te creëren. Als groothandel in lijsten streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid, waardoor vakmensen de juiste benodigdheden hebben voor hun ambacht. 

Bekijk ons assortiment 

De geschiedenis van Vadia 

Met trots kijken we terug op onze rijke geschiedenis van meer dan 120 jaar, waarin we constant hebben geïnnoveerd om aan de behoeften van lijstenmakers en andere belanghebbenden in de branche te voldoen. Onze ervaring maakt Vadia een betrouwbare partner voor iedere professional in de branche.

De essentie van groothandel in lijsten

Het begrip: "Groothandel in lijsten" omvat meer dan alleen de fysieke lijsten. Het vertegenwoordigt de kern van vakmanschap in de kunst van het inlijsten. Voor de specialistische handel is de keuze van lijstmaterialen van cruciaal belang, aangezien het de presentatie en duurzaamheid van kunstwerken en foto's beïnvloedt. Vadia begrijpt de nuance van dit ambacht en biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige lijsten die voldoen aan de uiteenlopende eisen van vakmensen.

Vadia's toewijding aan kwaliteit

Als groothandel van lijsten heeft Vadia zich altijd gericht op het leveren van producten van ongeëvenaarde kwaliteit. Van traditionele houten profielen tot moderne aluminium varianten en wissellijsten, elk product in het assortiment van Vadia ondergaat rigoureuze kwaliteitscontroles. Dit waarborgt niet alleen duurzaamheid maar ook een esthetische meerwaarde die voldoet aan de hoge standaarden van de specialistische handel.

Groothandel lijsten

Het breedste assortiment

Vadia begrijpt dat verschillende projecten verschillende eisen stellen aan lijstmaterialen. Daarom bieden wij het breedste assortiment aan groothandel lijsten waaronder: 

  • Klassieke lijsten met ornamenten;
  • Strakke moderne frames;
  • Op maat gemaakte oplossingen.

Deze diversiteit stelt vakmensen in staat om hun creativiteit de vrije loop te laten en de perfecte omlijsting te bieden voor elke kunstuiting.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Bij Vadia hechten we niet alleen waarde aan esthetiek maar ook aan duurzaamheid. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd met het oog op milieubewustzijn. Door gebruik te maken van duurzame bronnen en productiemethoden draagt Vadia bij aan een verantwoorde toekomst van de lijstenmakerij.

Samenvatting

Vadia biedt als toonaangevende groothandel in lijsten een uitgebreid assortiment van ongeëvenaarde kwaliteit. Van traditionele tot moderne lijsten, onze toewijding aan vakmanschap, diversiteit en duurzaamheid maakt ons de ideale partner voor de specialistische handel. Ontdek het brede scala aan groothandel lijsten bij Vadia en ervaar de perfecte omlijsting voor elke creatie. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons team op.

Neem contact met ons op