Glas en plexiglas voor uw lijst

Glas en plexiglas voor uw lijstOns glas en acrylaat (plexiglas) hebben de functie uw kostbare kunst of foto te beschermen en schoon te houden. De glassoorten van TruVue worden per pak aangeboden en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De andere glassoorten zijn, in combinatie met houten of aluminium lijst, op maat te bestellen. Het plexiglas zagen wij op maat met onze eigen plaatzaag.

Glassoorten

Per pak óf op maat

Vadia.nl is een website voor lijstenmakers in heel Nederland, België en Luxemburg. Het uitgebreide assortiment biedt de mogelijkheid om lijsten op maat te laten maken. Foto’s, kunstwerken, posters en schilderijen kunnen worden voorzien van glas of acrylaat. Laat uw foto, kunst, poster of schilderij fungeren als echte eyecatcher aan de muur.

De UltraVue UV70 is het meest gekozen glas door onze lijstenmakers. Dit glas biedt 70% bescherming en zorgt voor de dubbele coating voor een minimale reflectie. Musea in Nederland. België en Luxemburg maken gebruik van ons Museum Glass. Dit ultra beschermende glas heeft een dikte van 2,5 mm en biedt extra stevigheid en bescherming aan waardevolle kunstwerken. Zelfs het Rijksmuseum in Amsterdam werkt hier mee. Het conserverende glas, bij ons Conversation Clear genoemd, biedt een betere stevigheid en is zeer geschikt voor het inlijsten van originele documenten. Perfect White Clear is een glassoort dat ontijzerd is, waardoor deze niet groen maar wit kleurt. Dit glas is snel te snijden en te reinigen. Ons ArtGlass UV70 is op basis van ontijzerd glas. Het licht spiegelt minder dan 0,5% en het glas is zeer helder en wit van kleur. Hierdoor lijkt het glas bijna onzichtbaar. Tegla Classic is een eenzijdige ontspiegelende glassoort door middel van een fijne etsing. Hierdoor is er weinig glans.

In ons assortiment hebben wij twee soorten acrylaat. Plexiglas XT Optical HC en Tru Vue Optium Museum Acrylic. Het Plexiglas XT Optical HC is een acrylaat met een anti-kraslaag en is zeer geschikt om uw foto, poster of originele documenten in te lijsten. Het Tru Vue Optium Museum Acrylic is een zeer uniek product dat zorgt voor het hoogst converserende niveau van inlijsten. Dit unieke product wordt ook gebruikt in het Rijksmuseum. Het acrylaat is twee keer zo licht als gewoon glas en de speciale coating beschermd tegen krassen. Kortom dit product is zeer geschikt om kunst in te lijsten.